САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Три дієвих способу розігнати обмін речовин.

21.07.2017

Всім відомо, що існують щасливчики, які можуть з’їсти величезну піцу на ніч або тоннами поглинати калорійне морозиво, і при цьому залишатися стрункими і виглядати так, ніби сидять на самій жорсткій дієті. “Хороший обмін речовин!”, “Швидкий метаболізм!” — зітхаємо ми…

“Набір ваги — це не більше, ніж хімічна реакція організму на їжу” — заявляє відомий дієтолог Лін-Дружині Ресита. Все вірно. Так що ж зупиняє нас від спроби прискорити свій метаболізм і стати стрункими без виснажливих дієт? Що потрібно для цього робити?
Позбутися стресу
Стрес викликає у нас помилкове відчуття голоду. Якщо людина перебуває в пригніченому стані, то він починає “заїдати” свої проблеми чимось особливо шкідливим для фігури: солодощами або жирною їжею. У підсумку ми набираємо зайві кілограми і знову впадаємо у відчай — замкнуте коло. Наше завдання — не допустити виникнення частих стресових ситуацій, які викликають помилкове відчуття голоду.

Винуватцем появи в нашому житті цього неприємного стану є кортизол (так званий “гормон стресу”). Щоб знизити його рівень в організмі, вам слід включити в свій раціон полуницю, мигдаль, помідори і шпинат. Необов’язково вживати їх у сірому вигляді: ви можете робити смузі, соки або додавати їх в свіжі овочеві або фруктові салати. Ці продукти просто переповнені корисними мікроелементами і вітамінами, тому крім поліпшення травлення ви отримаєте приємний бонус у вигляді “вітамінного коктейлю”.

Насичувати організм водою
Скільки не говори про користь води, ми все одно не випиваємо в день необхідні два літри. На думку дієтолога і автора відомої книги “Мистецтво правильного харчування” Лін-Дженет Реситас, знизити вагу за допомогою води дійсно можна, але тільки за умови, що ви дотримуєтеся правильний питний режим.

А полягає він вісь у чому: потрібно випивати один стакан води з ранку натщесерце, один стакан приблизно в 11 годин ранку, потім потрібно пити по склянці води кожні 2 години, а після 6 годин вечора не пити рідин зовсім. Уточнимо, такий режим не з’явився з нізвідки — а був отриманий експериментальним шляхом в результаті досліджень.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND