САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Костоправство - природнє лікування.

16.06.2005

Найефективніший і незамінимий метод лікування багатьох хвороб опорно-рухової системи людини. Щодо зміщеннях у хребті, суглобах, животі - то костоправству немає альтернативи. За останні десятиліття різко змінились умови життя. Зросли психічні та розумові навантаження, зменшелась фізична активність, погіршелась екологія, що негативно позначилось на здоров'ї людини: хвороби мають хронічний затяжний характер, знижений імунітет, тощо. Все це спонукало до перегляду медичної практики. Тому останні 16 років для Доктора Костоправа стали періодом значного трансформування традиційного костоправства у сучасну технологію безопераційного, швидкого та комплексного лікування людини.

СТРУКТУРНА КОРЕКЦІЯ ОРГАНІЗМУ© - СКО© *

Наше життя сьогодні привабливе і водночас жорстоке. Ті, хто хоче бути у руслі сучасності, мають усвідомлювати значимість свого здоров'я.
За даними ВОЗ більше 50% усіх болей тіла і 65% інвалідизації людей в світі зумовлені захворюванням опорно-рухової системи. В США щороку витрачається 3 млрд.дол. на анальгетики цією категорією хворих. Фармація при всіх своїх досягненнях безсила. Очистки організму та фізичні вправи не дають належного ефекту.
Творець дав усе людині для того, щоб бути здоровою і щасливою: тіло з потужним запасом міцності, розум, Природу. І все ж ми умудряємось за своє життя перетворити дар Творця в "бог зна що". Як це відбувається?
Наш організм - чітка структурно-функціональна система. Анатомічна будова людини настільки вивірена, що навіть невеликі порушення співвідношеннь в хребті, між кістками, органами призводять до серйозних негараздів здоров'я. Механізм цього такий: стреси, вимушені статичні пози викликають нерівномірне перевантаження структур тіла. З'являється підвищений тонус м'язів, перекоси скелету, стискання хребта, зміщення внутрішніх органів, порушення кровообігу й обміну речовин. Любий зажим в тілі, дискомфорт - це енергетична яма, яка поглинає енергію вдень і вночі. З'являються болі, хронічна втома, хвороби. Ослаблення м'язового корсету веде до просідання хребта, суглобів, зв'язок, внутрішніх органів. Результат: людина, як перевантажений баркас, з натугою суне по житєйскому морю. Достатньо поставити все на місце, як відбувається її перетворення на "яхту з потужним двигуном".
Лікар - вертебролог (від лат. vertebra - хребет) Костоправ Олесь Олександрович спеціалізується на патологіях опорно - рухової системи. Як колись в народі надали прізвище його прадідові КОСТОПРАВ за знахарські вміння, так воно й перейшло у четверте покоління Костоправів до Олеся Олександровича. Батьківські знання, медична академія, робота хірургом, здобуття кваліфікації мануального рефлексо-терапевта, роки практичної діяльності та постійних досліджень - все це вивело фах Доктора Костоправа у площину високої майстерності. Науково-практичні дослідження дозволили створити власну методику по відновленню біомеханіки тіла під авторською назвою СТРУКТУРНА КОРЕКЦІЯ ОРГАНІЗМУ - СКО. Завдяки СКО, комплекс якої складає правку хребта, таза, черепа, внутрішніх органів, розминання та розтяжки м'язів й суглобів, вдається відновити нормальні фізіологічні співвідношення у всьому тілі, збалансувати центральний енергетичний канал в хребті. Після такої глибинної проробки тіла включається сам організм і завершує решту роботи. Наприклад, звільнення затерплої руки від зажиму дозволяє їй швидко відновиться самій по собі. Організм значно складніший, ніж рука, але принцип тотожний. Після корекції необхідно закріпити фізіологічну дію, тому крім реальної допомоги пацієнт отримує вичерпну інформацію про причини захворювання, особливості свого організму і програму дій по відновленню здоров'я.
Які переваги СКО?
 успішно справляється там, де мануальна терапія протипоказана: грижа диску спонділолістез, спондильоз.
 висока ефективність. Діапазон дії: від грубих структурних порушень до тонких неврологічних симптомів. Всебічна проробка тіла дає максимальний результат навіть при застарілих, "запущених" ситуаціях.
 робота виконується БЕЗБОЛІСНО, М'ЯКО, НЕ ЖОРСТКО. Дотримується головний принцип: "Не зашкодь".
 висока і швидка результативність, в більшості випадків результат лікування досягається за 2-3 сеанси.
 цілісний підхід забезпечує оздоровлення всього тіла. Змінюється постава (рос. осанка), хода набуває впевненості і легкості.
Кому рекомендована СТРУКТУРНА КОРЕКЦІЯ ОРГАНІЗМУ - СКО?
Практично всім - і здоровим, і важко хворим. Процеси старіння ідуть весь час і не обминають жодного. Навіть тим, хто системно займається своїм здоров'ям, бажано проходити курс оздоровлення у костоправа 2-3 рази на рік. Резерви організму людини - колосальні, але мають свою межу. Про це завжди треба пам'ятати і дбайливо ставитись до себе на протязі всього життя.

"Нічийні" хворі.

"Нічийні" хворі – це хворі, якими практично ніхто не займається. Найчастіше це люди, які перенесли серйозні травми (складні операції, падіння з висоти, ДТП), нейрохірургічні та ортопедо-травмотологічні операції. Як правило, в них вражені кілька систем: опорно-рухова, нервова, судинна, інші. В більшості випадків хворі пройшли основний курс лікування, а хвороба ще залишається. Займатися такими хворими надалі мають спеціалісти реабілітологи. Але їх практично немає в системі охорони здоров'я. В результаті – тисячі хворих залишаються недолікованими, із зниженою працездатністю, інколи – непрацездатними. Хоча в більшості випадків ситуацію можна суттєво виправити. Повне вилікування "нічийних" хворих, їх реабілітація мають свою специфіку. Методика СКО оптимально розв’язує цю проблему: максимально відновлює організм, значно скорочує час лікування, повертає до повноцінного життя. Це досягається проробленням причинних структур (тих структур, які спричинюють хворобу), що включає в роботу всі механізми оздоровлення вже під час першого сеансу. Йде активізація й відновлення рухів, усуваються диспозиції вражених структур, знімаються затиски і стяжки, суттєво збільшується обмін речовин в проблемних зонах, конкретні, видимі результати активізують волю хворого до одужання, створюють гарний емоційний клімат в сім'ї. Хворий працює в тандемі з лікарем на результат. Кожному пацієнту підбирається індивідуальна програма. Прийнята в медичних установах реабілітація є недостатньою. В її основі – пасивна зовнішня дія фізикальних методів на організм хворого. Як правило, цього замало. Програма СКО включає хворого в активну роботу, що дає на порядок вищі результати.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND