САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










ПЕСНЕЗНАЙКА. Для здоровья и гармоничного развития ребенка. 6 ноября состоялась Научно-практическая конференция в Киеве.

03.12.2006

6.11.2006 р. в Будинку вчителя відбулась науково-практична конференція з міжнародною участю на тему “Сучасні ефективні підходи до оздоровчого та особистісно-орієнтованого навчання дітей (в рамках Міжнародного гуманітарного проекту гармонійного розвитку людини, сім’ї, суспільства "ПіснеЗнайка").

В роботі конференції взяли участь провідні вчені, педагоги, медики, логопеди з різних регіонів України, а також батьки, діячі культури і мистецтва, державні діячі, представники ЗМІ.
Міжнародний проект "ПіснеЗнайка" було започатковано в Україні в 2002 році. На сьогодні він є світовою інновацією, яка дає можливість поліпшити не тільки успішність і здоров’я дітей, а і якість життя українських родин в цілому. На конференції представлено нові моделі організацій навчання, виховання та оздоровлення дітей, гармонізації стосунків в сім’ї і державі.

"ПіснеЗнайка" впроваджена в 60 містах і селах України. В 2006 році розпочата співпраця з освітянами із 50 регіонів Росії. В грудні 2005 року проект було представлено на Міжнародному форумі в Москві, організованому Радою Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації.

На конференції від Всеросійського Союзу за здоровий розвиток дітей виступил відомий вчений д.м.н., професор Базарний В.Ф. В кінці конференції відбулся концерт митців – учасників проекту "ПіснеЗнайка" (Народний артист України Олександр Василенко, А. Гнатюк, М. Спіженко, народні колективи та ін.)

Організатори конференції: Міжнародний інноваційний центр гармонійного розвитку людини та Будинок вчителя.

Более подробно познакомиться с этой замечательной методикой Вы можете в специальном разделе сайта (см. ПеснеЗнайка).



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND