САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Вітаміни, що необхідні дитині восени.

07.11.2016

Кілька порад для вашого малюка!

Особлива користь вітаміну А
Крім відомої нам користі для зору (для дітей, які навчаються і постійно видивляються в гаджети це дуже актуально), вітамін А допомагає організму протистояти вірусам. Морква, бобові (квасоля, горох), шпинат, капуста - найкращі його джерела. Будь-які салати з цих овочів підуть на користь.

Вітаміни групи В
Вітамін В6 сприяє правильному кровотворенню, допомагаючи роботі всього організму, відповідаючи за загальний стан здоров'я. Він як і вітамін А міститься в моркві, капусті, бобових, шпинаті. Тому салати і супи-пюре з горошком і квасолею будуть дуже до речі. Сама школа і садочок, ранні підйоми та домашні завдання, мало ігор і багато навчання - все це суцільний джерело стресу. Ось тому потрібні вітаміни групи В. Особливо, В1. Крім усього іншого, він відповідає за хорошу роботу шлунково-кишкового тракту, тобто допомагає добре засвоювати всі ті корисні продукти.
Чим потрібно годувати дитину восени в зв'язку з вищесказаним? Помідорами, шпинатом, горохом і квасолею.

Вітамін С
Це головний помічник імунітету. Він потрібен дитині щодня, так як не може накопичуватися організмом про запас. Крім цитрусових, відмінне джерело вітаміну С яблука, капуста, солодкий перець.

Вітаміни в шкірці
Не всяка шкірка їстівна, але якщо є можливість, то краще давати малюкові фрукти і деякі овочі з шкіркою. Саме в шкірці у овочів і фруктів міститься найбільше поживних речовин, вітамінів і мікроелементів. На жаль, шкідливі пестициди накопичуються там же. Тому, якщо ти впевнена в якості яблук, груш та інших плодів, давай малюкові старше двох років їх без попереднього очищення.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND