САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










7 секретів людей, у яких завжди прибрано в квартирі.

15.09.2016

Після вихідних, коли ви провели генеральне прибирання, ваш будинок сяє чистотою: ліжка заправлені, немає посуду в раковині, і ви, нарешті, пропилососили все з-під дивана. Але в середу, все знову виглядає неприбраним. Але чому у деяких людей, будинок завжди в абсолютній чистоті? Портал "Знай" з'ясував, які звички мають люди, в яких завжди порядок в квартирі.

Прибирати одразу, як забруднилося
Замість того, щоб чекати аж поки ви пообідаєте, щоб прибрати кухню, скористатися часом простою, який у вас є поки ви готуєте. Помити всю використану посуду, протерти пил з полиць займе всього хвилину, так що зробіть це, поки ви чекаєте, коли ваша страва буде готова.
Потроху прибирати кожного дня
Якщо у вас є велика робота над проектом і ви зазвичай маєте лише п'ять годин для сну, миття вікон, ймовірно, останнє, що у вас на думці. Але якщо ви присвячуєте 20 хвилин в день, щоб пропилисосити й помити підлогу, ви можете зекономити дві години в суботу і відпочити замість цього.
Розподіляти задачі
Розподіліть роботу між всіма членами родини і нехай кожен відповідає за свою зону – хтось протирає пил, інший миє ванну кімнату і так далі. І коли протягом тижня вся робота буде успішно виконана – нагородіть один одного.
Перетворити це на гру
Добре, ніхто насправді не дивиться на двогодинне прибирання, як на велике задоволення. Але якщо ви ввімкнете Бейонсе і пританцьовуватимете в той час як миєте підлогу, час буде йти в два рази швидше, ми обіцяємо.
Відновити порядок
Перед тим як лягти спати, переконайтеся, що взуття і пальто прибрані, подушки на дивані лежать акуратно, а на журнальному столику немає сміття.
Притримуватися правила двох хвилин
Цей геніальний метод продуктивності, який описує консультант з управління часом Девід Аллен, відмінно підходить для прибирання: якщо завдання займає дві хвилини робити або менше, перестань думати про це і просто зроби це прямо в цю секунду.
Якщо не допомогло, замовляйте клінінгові послуги
Якщо у вас геть немає часу, чи вам дійсно важко підтримувати чистоту у домі, особливо великому, немає нічого поганого в тому, аби викликати собі на допомогу когось, хто професійний і впорається з цим.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND