САНАРИС
  описание услуг, телефоны и адреса организаций










«Верітас» науковий центр судинних інновацій.

ул. Академіка Вільямса, 4
467-6397 (факс), 467-6389 (с 9.00 до 17.30)

Науковий центр судинних інновацій “Верітас”, застосовує комплексну методику, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, пов’язаних із порушенням мозкового кровообігу, – від мігрені, вегетосудинної дистонії, синдрому хронічної втоми і до інсультів, наслідків черепно-мозкових травм, коматозних станів.

Ультразвуковий контроль (УЗИ - ультразвуковое исследование), за потреби консультації невропатолога, психіатра, психолога, логопеда, індивідуальний підбір ліків дозволять вам відчути себе сповненими сил та енергії. Ваше здоров’я – у руках професіоналів!

Інсульти, коматозні стани, наслідки черепно-мозкових травм… Ці грізні недуги можна і треба лікувати завдяки новітній комплексній методиці, котру давно вже взяв на озброєння науковий центр інноваційних технологій “Верітас”. Інші захворювання, також пов’язані з порушенням мозкового кровообігу, – мігрень, вегето-судинна дистонія, синдром хронічної втоми – не здаються нам такими грізними, але, якщо їх не лікувати, можуть призвести до сумних наслідків. Ультразвуковий контроль, за потреби консультації невропатолога, психіатра, психолога, логопеда, індивідуальний підбір ліків дозволять вам подолати хвороби й відчути себе сповненими сил та енергії. Ваше здоров’я – у руках професіоналів!

Головний біль, мігрень, вегетосудинна дистонія, синдром хронічної втоми, порушення мозкового кровообігу… Нехтування такими діагнозами може призвести до інсульту чи інфаркту. Якщо у вас виникла проблема, до якого медичного закладу звернутися, то зверніться до наукового центру інноваційних технологій “Верітас”, де вас продіагностують за допомогою новітньої ультразвукової медичної техніки і призначать ефективне лікування. До своїх перемог у подоланні недуг колектив центру «Верітас» відносить повернення до життя після річної коми Сергія Паладійчука. Проте працівники «Верітас» вважають перемогою лікування будь-якої хвороби – чи то складної, чи то, на перший погляд, простої. Ультразвуковий контроль процесу лікування, за потреби консультації невропатолога, психіатра, психолога, логопеда, індивідуальний підбір ліків дозволять вам відчути себе сповненими сил та енергії. Ваше здоров’я – у руках професіоналів!

Специалисты: логопед, невропатолог, психиатр, психолог.




Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND