САНАРИС
описание услуг, телефоны и адреса организаций










Як відновити організм після свят. 5 порад.

10.05.2016

Тривалі святкування, особливо після посту, завдають організму неабиякої шкоди. Як швидно повернути форму та відновити добре самопочуття?

По-перше, присвятити кілька днів для розвантаження організму. Їсти легкі супи, гречану, вівсяну та рисову каші. Налягати на овочі й фрукти. Це допоможе не лише очистити організм, а й позбутися зайвих кілограмів.

По-друге, вивести токсини після переїдання та вживання алкоголю. Допоможе активоване вугілля. Однак не варто захоплюватися, бо ці ліки після тривалого вживання починають поглинати з організму й вітаміни, яких після святкувань і так обмаль.

По-третє, саме вітаміни допоможуть повернутися до норми. Різноманітні соки-фреші, компоти з сухофруктів, кисломолочні продукти. Добре було б наситити організм вітаміном С, вживаючи кілька днів попіль аскорбінку.

По-четверте, не забувати про воду, краще мінеральну. 1.5-2 літри в день вимивають шлаки, запобігають інтоксикації та зневодненню.

Варто відмовитися від копченостей, жирів та хоча б на кілька днів обмежити споживання м'яса. А також вилучити з раціону каву, замінивши її чаєм, а краще - трав'яними відварами.



Наркология:
проф. Ю.Пакин


















© Sanaris 2005-2010. Все права защищены
Создание сайта: LND